Разсекретиха напълно новия Volkswagen Golf (ВИДЕО)

  • 14.02.2019 11:20 /
  • 5321 /
  • 2
Разсекретиха напълно новия Volkswagen Golf (ВИДЕО)

Наскоро ви показахме фотографии на осмото поколение на VW Golf  - може би един от най-очакваните автомобили на нашето време. Сега можете да видите новия хечбек в движение с производствен корпус без маскировка!

Ранните изображения показваха почти напълно очакваната кола, но на някои места лепенки все пак прикриваха визията му. За наш късмет, обаче,  новият Volkswagen Golf е запечатан на видео без никакъв камуфлаж.

Най-редките версии на  Volkswagen Golf, които са излизали на пазара (ВИДЕО)

Какво може да се каже за новия автомобил? Разбира се, той си остава разпознаваем. Основната характеристика на Volkswagen Golf е приемствеността на поколенията и осмото поколение няма да бъде изключение. Не трябва да обвиняваме германския хечбек за бавната еволюция на дизайна. От Volkswagen знаят тайната на успеха и не смятат да променят удачната формула.

Въпреки това, в колата, разбира се, има промени. На първо място, това е продиктувано от технически изменения, защото автомобилът ще стане по-просторен от всякога благодарение на увеличеното междуосие, което се е отразило на пропорциите на корпуса. Автомобилът е по-динамичен и визуално лек на външен вид, въпреки че в същото време е по-широк и по-нисък. Оптиката на машината ще бъде по-сложна отпреди и в същото време по-технологична.

Volkswagen създаде най-мощния и бърз Golf GTI (СНИМКИ)

Новото поколение на бестселъра сред автомобилите определено излиза от сянка. Означава ли това, че ще видим осмото поколение на VW Golf  през март в Женева? Във всеки случай, не остана дълго да чакаме. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Циганин с Опел Вектра
    14.02.2019 22:03
    Ебати грозния кенеф.
  • nqkoi
    14.02.2019 23:35
    Kakvi promeni - Kozmetika....