Първи СНИМКИ на салона на новата Skoda Octavia

  • 16.07.2019 10:00 /
  • 7871 /
  • 0
Първи СНИМКИ на салона на новата Skoda Octavia

Четвъртото поколение на Skoda Octavia е построено на същата платформа, на която са построени и новите Volkswagen Golf, Seat Leon и Audi A3. Тези модели ще имат доста общи неща. Премиерата на автомобила ще се състои по време на автомобилния салон във Франкфурт тази година. 

Интериорът на новата Skoda Octavia се отличава с дигитален панел за приборите и голям екран на информационно-развлекателната система, който прилича на таблет. Разработчиците при това не са се отказали изцяло от обикновените копчета, оставяйки няколко на централната конзола. Също с копче се стартира двигателя, активира се ръчната спирачка и се сменят скоростите. 

Мониторите в салона на новата Октавия приличат доста на онези, които вече сме виждали в Голф, разликата е, че между дигиталния панел за приборите и монитора на мултимедията има повече пространство. Припомняме, че в Голфа те почти се сливат. 

Що се отнася до външния вид на колата, то тя продължава да бъде маскирана като Superb. За това, как ще изглежда новата Octavia, най-добре говори иконка на екрана за мултимедията.

 

КОМЕНТИРАЙ