Превозно средство шокира водачите и ги накара да си търкат очите невярващо (ВИДЕО)

  • 09.06.2019 9:20 /
  • 54288 /
  • 3
Превозно средство шокира водачите и ги накара да си търкат очите невярващо (ВИДЕО)

Желанието на автомобилните ентусиасти някак си да се откроят на пътя води до например появата на пикапи с двигатели от косачки или обвити с дърво седани. Но тази двойка от Тексас, както се казва, постави всички в джоба си.

На магистрала до град Остин бе забелязан да се движи диван с невъзмутим двойка „пилоти“, които седяха гордо върху него, сякаш току-що бяха напуснали дневната си стая! Освен това, малка масичка, украсена с две саксии за цветя, е прикрепена към "леопардовия" диван отпред, а в задната част невероятният дизайн завършва с лампа.

Кои са автомобилите в колекцията на Арнолд Шварценегер (СНИМКИ)

На пръв поглед може да изглежда, че необичайният болид се управлява от известни шоумени, но всъщност журналистите все още не са успели да разберат кой е авторът на това доста странно превозно средство. Най-вероятно, самият Хоумър Симпсън би завидял на подобен диван. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Да се откриш по Краварски
    09.06.2019 11:52
    Ценностите на запада
  • някой
    09.06.2019 11:59
    Все си мисля, че това е от добрата стара Англия. Возилото е на Ед Чайна. Май има предаване по кабелните канали с него. Не гледам телевизия , не знам. Но все пак движението е с дясно кормило и пътят е като за ляво разположени превозни средства.
  • Шофьор
    09.06.2019 17:33
    Само в САЩ можеш да си направиш кола и да я караш по пътищата.