Невероятно разминаване боя до боя между ТИР и пикап слиса мрежата (ВИДЕО)

  • 14.02.2019 10:00 /
  • 4514 /
  • 0
Невероятно разминаване боя до боя между ТИР и пикап слиса мрежата (ВИДЕО)

Инфарктна случка на пътя с участието на шофьори на ТИР и пикап предизвика оживени коментари в мрежата без неприлични епитети. Действието се развива недалеч от канадския град Летбридж.

Мъглата, между другото, не е толкова гъста, както при неотдавнашната касапница край Сандански. Видимеостта е най-малко 100-120 метра. 

Никога няма да повярвате кой измъква тази "Лада Нива" от дълбокия сняг (ВИДЕО)

И със сигурност не мъглата е виновникът за извънредната ситуация, а невниманието на шофьора на пикапа, който излиза от второстепенен път на магистрала. Точно преди да стъпи на платното ѝ, вместо вежливо да изчака ТИР-а да мине, по някаква необяснима причина шофьорът на пикапа дава рязко газ. 

Вижте нагледно как автопилотът на Tesla спаси живота на шофьор (ВИДЕО)

В този момент десните му колела се подхлъзват по банкета, започва да криволичи и за да не се блъсне в стълбовете на оградата, рязко завърта волана наляво и излиза по средата на магистралата. А точно тук в третата лента лети огромния ТИР. 

Жестоко наказание от съдбата за нахален шофьор на черен джип (ВИДЕО)

Забележителна е и реакцията на шофьора на камиона. Той не натиска паникьосан спирачката, нито пък тръгва да преви резки завои наляво или надясно. Леко забавя скоростта и пуска една лека усмивка, когато опасността от страшен сблъсък е отминала. Един от коментарите под видеото гласи: ако направят гвоздеи или двигатели с вътрешно горене от тези шофьори и износване няма да имат./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ