Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера

  • 23.10.2018 11:10 /
  • 3021 /
  • 0
Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера

Пияна млада жена колкото и да се опитваше, не успя да премина проверка за алкохол заради претърпени козметични корекции. Устните на спряната за шофиране в нетрезво състояние 20-годишна англичанка Скарлет Харисън се оказали твърде големи за дрегера. Опитите да духа в тръбичката на уреда са били четири и всичките се оказали безрезултатни. 

По думите на прокурора от Манчестър Нил Уайт, полицаите, спрели момичето, почувствали алкохолен мирис и я помолили да духне в тръбичката на устройството, за да се определи степента на алкохолно опиянение, пише в. "Метро". За съжалени, проверката не довела до нищо смислено: колагеновите импланти на Скарлет ѝ пречели да си отвори устата както трябва и плътно да поеме с устни тръбичката на дрегера - целия въздух минавал покрай нея. В крайна сметка полицаите обвинили кифлата в отказ от алкохолна проба, което я заплашва с големи проблеми. 

"Освен колагеновите импланти в устните, които ѝ пречили да духне в дрегера, Скарлет на едната си устна има и белег, останал след побой. Той също създал трудности при даването на теста за алкохол", казва адвокатът на задържаната Матю Уолъс.  

Белегът момичето получило, съдейки по всичко, на Ибиса, където е прекарала изминалото лято. Трябва да се отбележи, че бащата на Скарлет е продал колата ѝ веднага, след като разбрал, че дъщеря му е шофирала пияна. 

Съдът оневинил момичето за отказа от алкохолна пробва, но за шофирането в нетрезво състояние, за което Скарлет е признала, я е осъдил на глоба в размер на 310 британски лири. Освен това, Харисън ще е с отнета книжка през идните 16 месеца. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ