Идиот на пътя: Шофиране в насрещното едва не предизвика катастрофа (ВИДЕО)

  • 17.07.2019 8:00 /
  • 3390 /
  • 0
Идиот на пътя: Шофиране в насрещното едва не предизвика катастрофа (ВИДЕО)

С риск за живота си, шофьор кара в насрещното. Случката се развива по стария път към Бургас. Опасната маневра едва не завършва с челен сблъсък, като за щастливото обстоятелство е само заради бързите рефлекси на шофьорите, съобщава "Монитор"

„Решихме да минем по стария път към Бургас, уж ще е по-спокойно и няма да бързаме. За едната бройка да си останем на него от някакъв самоубиец решил незнайно какво да направи. Вече само по магистралата, там поне няма да ми влязат от насрещното“, пише Борил Йовчев в социалните мрежи. Потърпевшият е публикувал видео от случката, от които се вижда регистрационния номер на нарушителя.

От кадрите се вижда как джигитът секунди преди това е изпреварил друг автомобил, но не се е върнал в платното и минава на сантиметри от колата на Йовчев. За щастие от случилото се остава само уплах за семейството на Йовчев, а в социалните мрежи най-често го съветват със записи и свидетел да се обърне към компетентните органи. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ