Двама шофьори си спретнаха битка на пътя, която спука от смях мрежата (ВИДЕО)

  • 09.06.2019 10:20 /
  • 77126 /
  • 2
Двама шофьори си спретнаха битка на пътя, която спука от смях мрежата (ВИДЕО)

Какви ли не конфликти на пътя сме виждали! Показваме ви пореден двубой между двама шофьори по средата на пътя, който някак си накара потребителите в мрежата да реагират със смях.

Как е започнал и каква е била причината за конфликта (няма точна информация къде се е случил), не е ясно. Очевидецът е започнал да записва, когато двамата шофьори вече били извадили "оръжията" си - единият е въоръжен с газов спрей, а другият - с палка.

Запечатаха на ВИДЕО едно от най-шокиращите мелета между шофьори на пътя

Шофьорът на дачията се опитал да усмири противника си с помощта на помощното си средство, което от своя страна предизвикало сериозния гняв на собственика на пикапа - той в отговор започнал да чупи колата на другия водач. Тогава вторият участник в конфликта решил и той да отговори с удар по автомобила, но не му се получава съвсем добре. В този миг от мелето видеоклипът приключва и не е ясно как е приключило. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • суджук управляващите
    09.06.2019 16:09
    Тоя водач които започва пръв да чупи трябва да бъде в затвора за да бъде булка на затворниците. Там с повече извращения към него ще му успокоят лудостта.
  • НОРМАЛНО!
    09.06.2019 22:14
    КАРАЩИТЕ РЕНО 99% СА ДЖЕНДЪРЕ!