Девойка превърна Tesla Model 3 в пикап и се прослави из целия свят (ВИДЕО)

  • 22.06.2019 9:20 /
  • 5162 /
  • 0
Девойка превърна Tesla Model 3 в пикап и се прослави из целия свят (ВИДЕО)

Премиерата на дългоочаквания Tesla Pickup не е далеч, но армията от фенове вече не може да чака. Всеки по свой начин изчаква появата на такава машина от известната компания за електромобили, а някои явно нямат никакво търпение и се заемат сами да направят пикап. Симона Йетч от Швеция определено се е справила много добре.

Вижте как Tesla Model S се запали внезапно на паркинг (ВИДЕО)

Видеоблогърката, която нарича себе си "кралицата на ненужните роботи", Симона Йетч (така според нейните думи звучи фамилията Giertz), си изработи свой собствен Tesla Pickup от седана Tesla Model 3. Сега вече той се нарича Truckla.

Симона Йетч е прекарала повече от година в подготовката и проектирането на пикапа си: „Седем пъти мери, веднъж режи”. Тази придирчивост е позволила на момичето да създаде една от най-добрите самоделни машини. Освен това тя е събрала екип от механици и помощници.

"Първият в света Tesla Pickup" е наречено видеото по-долу:


Симона Йетч казва, че Truckla е може би "най-умното и най-глупавото нещо" от всичките й творения. Девойката се прослави в целия свят като вече милиони хора са гледали видеата за промяната на Tesla Model 3. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ