Блогъри свариха супа от Жигули (ВИДЕО)

  • 29.10.2018 8:10 /
  • 4446 /
  • 2
Блогъри свариха супа от Жигули (ВИДЕО)

Тези момчета са известни със своите чудати проекти. Този път те решиха да сварят в гигантска тенджера не какво да е, а жигула. И ето какъв бе резултатът. 

YouTube-каналът "Гараж 54" за пореден път учуди своите последователи. До момента момчетата нито веднъж не се бяха опитвали да сварят автомобил, та защо да не пробват сега? От желязо бе направена голяма тенджера, тя бе напълнена с вода, която после бе загрята, в нея бе хвърлена сол, чушка, фиде и в нея бе пусната Жигулата. Естествено, всичко това бе направено извън пределите на града, за да не бъде обезпокоен никой. 

10-те тона бяха загрети за 6 часа, а самият автомобил бе варен 1.5 часа. Но защо бе направено всичко това? 

"В крайна сметка ние извадихме колата, върнахме я в базата. Сега много искаме да видим как стана супата от колата", разказва Владислав Барашенков. 

Потребителите по различен начин оцениха клипа, все пак негативните коментари бяха повече, но пък са гледали видеото. Момчетата от гаража пък на свой ред са спечелили добри парички от гледания. Онова, което си мислиха всички, бе казано на глас от един потребител: "Гледам с усмивка. Изглежда като идиотизъм, но все пак е яко". Друг пък казва, че след като вече колата е сварена, то може и да бъде изпечена.  

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Готвач
    29.10.2018 11:07
    Супа с антифриз, масло и бензин, много вкусно и здравословно ! Идиоти ! Що не сварихте едно Ферари ?
  • бай Гъдю
    29.10.2018 18:49
    Това може да го направят само хора без работа! И кой плаща разходите за всичко?